Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Στις 27/4 η πληρωμή των πρόσθετων αμοιβών (νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες) των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2014 και των εφημεριών Δεκεμβρίου 2014


Συνάδελφοι, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, στις 27/4 θα γίνει από την ΕΑΠ (Ενιαία Αρχή Πληρωμών) η πληρωμή των πρόσθετων αμοιβών μας (νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες) των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2014.

Οι γιατροί θα λάβουν  στις 27/4 τις εφημερίες του Δεκεμβρίου 2014.

Για να δείτε τα ποσά που θα λάβετε τώρα μπορείτε να μπαίνετε στη σχετική εφαρμογή στη σελίδα του Νοσοκομείου πατώντας ΕΔΩ (μπείτε στο έτος 2014)

Ως Σύλλογος Εργαζομένων αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια τους συναδέλφους που εργάζονται στη διοικητική υπηρεσία και ειδικά τους Γ. Κασαπάκη, Ε. Μίγλη, Μ. Σημαιάκη, Α. Κόρακα και το Δ. Κατσούλη που για να αντιμετωπιστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα που υπήρχαν (για το δικό μας Νοσοκομείο και τα άλλα Νοσοκομεία του νομού) εργάστηκαν πολλές ώρες εκτός των ωραρίων εργασίας τους την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι ώστε να είναι εγκαίρως έτοιμα τα εντάλματα και να γίνει η πληρωμή στις 27/4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου