Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Το καταστατικό του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου












1 σχόλιο:

  1. Γειά σας. Λέγομαι Τσάπαλης Λάμπρος. Είμαι ταμίας και μέλος του Δ.Σ. του ΠΓΝ Λάρισας και Αντιπρόεδρεος της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων. Προσωπικά δεν εμπλέκομαι σε καμία παράταξη. Εμπλακήκαμε στους Ανεξάρτητους μόνο και μόνο για να πάρουμε την θέση μας στο Σωματείο για να έχουμε την δική μας φωνή. Είχαμε το μοναδικό ακκομάτιστο Σύλλογο, πολύ ισχυρό για το νοσοκομείο μας ξεχωριστά από το Σωματείο για χρόνια (αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε από το διαδίκτυο γράφοντας "τσαπαλης λαπρος μεταφορεις ασθενων Λάρισας" ) και τώρα είμαστε μέλη του Σωματείου. Πιστεύω στην ειλικρινή ενότητα και μαχητής της Συναδελφικότητας. Δεν απορρίπτω τους κομματικοποιημένους και τις παρατάξεις αλλά προσωπικά δεν εμπλέκομαι σ΄αυτό. Έτσι κι αλλιώς τα προβλήματα είναι απέναντί μας όχι ανάμεσά μας.
    Ξεκινώντας μια προσπάθεια για την καλύτερη ενημέρωση αλλά και την ανάδειξη της πραγματικής κατάστασης που συμβαίνει στον χώρο της Υγείας και ευελπιστώντας στην στήριξη και την βοήθεια όλων των συναδέλφων της χώρας,δημιούργησα αυτό το κανάλι στο οποίο θα πραγματοποιώ ζωντανές εκπομπές με ειδησεογραφικό αλλά και καταγγελτικό συνάμα περιεχόμενο.
    Θα σας παρακαλούσα να ενημερώσετε τους συναδέλφους σας ότι από την 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ξεκινώ κανονικά. Θα με βοηθούσατε πάρα πολύ να μου στέλνετε τα προβλήματα ή δράσεις της εβδομάδας από το δικό σας Νοσοκομείο στο email; livenysteri@gmail.com
    Ταυτόχρονα θα μπορείτε δεξιά της εκπομπής να σχολιάζετε ζωντανά αλλά και να παρέχετε ειδήσεις τις οποίες θα τις εκφωνώ κατά την εκπομπή ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα τι γίνεται σε όλα τα νοσοκομεία. Εγώ απλώς θα τα αναδεικνύω. Και επειδή πιστεύω ότι γνωστοποιώντας τα θετικά από ένα νοσοκομείο μπορούμε να τα μεταφέρουμε σε ένα άλλο ως παραδείγματα κάνοντας ένα βήμα μπροστά.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την στήριξή σας. Εγγραφείτε στο κανάλι κάνοντας εγγραφή ή subscribe για να λαμβάνετε άμεσα τις ενημερώσεις σας.  

    ΑπάντησηΔιαγραφή